Wij zijn een jonge psychologenpraktijk voor kinderen, jeugd en volwassenen. Met een netwerk van deskundigen en een breed behandelaanbod kunnen we ons toespitsen op uw persoonlijke klachten en behoeften. De nieuwste inzichten worden daarbij toegepast. Samen werken we toe naar een steviger fundament, zodat u zich zekerder voelt en beter in uw vel komt te zitten.In onze praktijk hebben we specialisten in dienst op het gebied van onder andere angstklachten, spanningsklachten, traumaverwerking, somberheidsklachten, burn-outs / overspannenheid, rouwverwerking en (onverklaarbare) lichamelijke klachten. Ook wanneer u simpelweg vastloopt in bepaalde patronen, relatieproblemen heeft of problemen met uw werk, studie of de opvoeding kunt u bij ons terecht.
 

Volwassenen

Voor volwassenen bieden we Basis GGZ. Tijdens de behandeling werken we heel gericht aan het oplossen of verminderen van je klachten. Een behandelingstraject duurt ongeveer vijf tot maximaal twaalf sessies per jaar. Hoeveel behandelsessies je nodig hebt, bepaal je vooraf samen met één van onze therapeuten.
 

Kinderen en jeugd

Voor kinderen en jeugd hebben we naast de Basis GGZ ook Specialistische GGZ. Door nauw samen te werken met andere deskundigen kunnen wij bij Netwerkpsychologen allerlei aanvullende en ondersteunende mogelijkheden van zorg bieden. Het aanvragen van PGB of WMO-gelden is voor ons bekend terrein doordat we samenwerken met Aardema Thuiszorg.
 

Opvoeding en ontwikkeling

Ook met allerlei opvoedingsvragen kunt u bij Netwerkpsychologen terecht. Soms weet je het als ouder niet meer en dan is het prettig als iemand even meedenkt. Is dit gedrag nu gewoon voor kinderen van deze leeftijd? Of zou er iets aan de hand zijn? Denk hierbij bijvoorbeeld aan aandachtsproblemen, somberheid van uw kind, een negatief zelfbeeld, in gesprek kunnen gaan met uw kind, maar ook over bijvoorbeeld uw eigen twijfels als ouder. We hebben specialisten in onze praktijk die u graag ondersteunen en adviseren.
 

Wachttijden

  • Leeuwarden circa 12 weken;
  • Harlingen circa 12 weken;
  • Bolsward circa 10-12 weken;
  • Gorredijk circa 10 weken;
  • Kinderen en jeugd circa 10-12 weken.

 

Wachtlijstbemiddeling

Bij Netwerkpsychologen vinden we dat de intake een start van de behandeling is. Er zit bij ons dus geen tijd tussen de intake en de behandeling. De NZA meldt hierover: “Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”
 
Netwerkpsychologen heeft een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. Uit dit onderzoek blijkt dat onze cliënten Netwerkpsychologen beoordelen met een 8,4.