Netwerkpsychologen is een jonge psychologenpraktijk voor kinderen, jeugd en volwassenen. Mensen die vastlopen in het leven of gehinderd worden er het mooiste van te maken, kunnen hier verder worden geholpen.

Door het brede behandelaanbod binnen de eigen praktijk en een netwerk van deskundigen kan zorg op maat worden samengesteld. De nieuwste inzichten worden daarbij toegepast. Onze werkwijze is zeer oplossingsgericht, we gaan vooral uit van uw wensen. Geen mens is hetzelfde.

Voor volwassenen bieden we Basis GGZ, voor kinderen en jeugd hebben we naast de Basis GGZ ook Specialistische GGZ.

Door nauw samen te werken met andere deskundigen kunnen wij bij Netwerkpsychologen allerlei aanvullende en ondersteunende mogelijkheden van zorg bieden. Het aanvragen van PGB of WMO-gelden is voor ons bekend terrein doordat we samenwerken met Aardema thuiszorg.

Onze wachttijden:

  • Leeuwarden circa 5-6 weken;
  • Harlingen circa 10 weken;
  • Bolsward circa 7 weken;
  • Gorredijk circa  2 weken;
  • Kinderen en jeugd circa 3 weken.

Bij Netwerkpsychologen vinden we dat de intake een start van de behandeling is. Er zit bij ons dus geen tijd tussen de intake en de behandeling.

De NZA meldt hierover:
“Wanneer u de wachttijd te lang vindt, kunt u altijd contact opnemen met de zorgaanbieder, of uw zorgverzekeraar vragen om wachtlijstbemiddeling. Uw zorgverzekeraar kan u ondersteunen, zodat u binnen 4 weken vanaf uw eerste contact met een zorgaanbieder een intake gesprek krijgt, en dat binnen 10 weken vanaf de intake, de behandeling is gestart. Dit zijn de maximaal aanvaardbare wachttijden die door zorgaanbieders en zorgverzekeraars gezamenlijk zijn overeengekomen (de treeknormen).”

Netwerkpsychologen heeft deze zomer een klanttevredenheidsonderzoek gedaan. Uit dit onderzoek blijkt dat onze cliënten Netwerkpsychologen beoordelen met een 8,4.