Zorgcöordinator Jeugd (uren in overleg)

De organisatie

Aardema Zorggroep kent een breed aanbod in professionele zorg voor jong en oud in Friesland en Groningen. Door de verschillende expertises en disciplines die we in huis hebben zijn we in staat zorg op maat te bieden. Korte lijnen, professioneel en betrokken, omdat iedereen recht heeft op kwalitatieve hulp en zorg wanneer dat tijdelijk of permanent nodig is

In verband met het door ontwikkelen van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Zorgcoördinator Jeugd. Het gaat om een nieuwe functie waarbij de kaders van de functie nog niet (volledig) zijn vastgesteld. Dit betekent dat er ruimte is voor een eigen inbreng.

De functie

Als zorgcoördinator heb je binnen onze organisatie in ieder geval de volgende werkzaamheden:

  • het afstemmen van in te zetten zorg met het wijk- en/of gebiedsteam;
  • het onderhouden van contacten met gemeenten;
  • het vertalen van de in te zetten zorg naar plannen van aanpak in samenspraak met de uitvoerende werker(s);
  • het monitoren van de ingezette zorg en het waar nodig bijsturen van de ingezette zorg;
  • het plannen en bijwonen van MDO`s en evaluatiegesprekken met betrekking tot de geleverde zorg en de voortgang;
  • draag je zorg voor een correcte en kwalitatieve administratie.

Wat heb je in je mars?

Wij zoeken een collega die ruime kennis heeft van de Jeugdwet. Je hebt een relevante HBO opleiding afgerond (Social Work, SPH, MDW) en bent SKJ-geregistreerd.  Je hebt ervaring met ‘regievoeren’ in complexe situaties. Je werkt zelfstandig en bent tegelijkertijd een betrokken teamspeler met goede communicatieve vaardigheden en je bent in staat om buiten de kaders te denken.

Ons aanbod

Werk dat er toe doet binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. Dat betekent dat er ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Salariëring vindt plaats op basis van de CAO VVT. De uren zijn in overleg.

Vragen?

Voor vragen over de organisatie of de functie kun je contact opnemen met Léonie Blonk via telefoonnummer 06 250 209 93. Direct solliciteren? Je kunt tot 30 juli solliciteren via info@aardemazorggroep.nl.

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.