Verzorgende IG of verpleegkundige niveau 4 (12-24 uur)

Wegens groei binnen onze organisatie zijn wij op zoek naar een nieuwe, enthousiaste collega voor Team Heerenveen Noord. Heb jij een diploma verzorgende IG of ben je verpleegkundige niveau 4 dan ben jij degene die wij zoeken! Aardema Thuiszorg biedt zorg en ondersteuning op maat aan cliënten in de thuissituatie. De teams van Aardema Thuiszorg zijn kleine, wijkgerichte teams van tussen de vijf en zeven medewerkers. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Je hebt contacten met mantelzorgers, zorgprofessionals en je hebt de kans om te netwerken. Bij Aardema Thuiszorg kun je jezelf blijven ontwikkelen.

Verzorgende IG / Verpleegkundige niveau 4
Ben je een verzorgende IG, verpleegkundige niveau 4 of bezig met de opleiding HBO verpleegkundige en wil je jezelf ontplooien? Bij Aardema Thuiszorg krijg je hier alle kansen toe!

Wat je kunt verwachten
• Je werkt binnen het team conform het digitale zorgplan (welke is opgesteld in samenspraak met de cliënt)
• Je voert EVV taken uit
• Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto
• Je kan goed zelfstandig werken, communiceren en coachen
• Je doet samen met je collega’s de planning en de roostering
• Je werkt met je collega’s in een zelfsturend team
• Je bent flexibel

Het betreft een vacature van 12 – 32 uur per week. In eerste instantie betreft het een vacature voor bepaalde tijd, namelijk 6 maanden. Na deze 6 maanden is verlenging en kans op een vast dienstverband mogelijk.

Is dit wat voor jou? Reageer dan vòòr 23 april op deze vacature door je motivatiebrief en cv te mailen naar wijkverpleging@aardemazorggroep.nl t.a.v. Aukje Jongsma.

Mocht je nog vragen hebben: je kunt ons bellen op 088-008 63 86 en vragen naar Aukje Jongsma.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.