Vacature Oproepkrachten Thuiszorg

Voor verschillende teams van Aardema Thuiszorg zijn wij op zoek naar diverse oproepkrachten in de wijkverpleging. Aardema Thuiszorg biedt zorg en ondersteuning op maat aan cliënten in de thuissituatie. De teams van Aardema Thuiszorg zijn kleine, wijkgerichte teams tussen de vijf en zeven medewerkers. Je hebt een grote mate van zelfstandigheid in je werk. Je hebt contacten met mantelzorgers, zorgprofessionals en je hebt de kans om te netwerken. 

Ben je een verzorgende IG, verpleegkundige of student MBO-V / HBO-V en wil je jezelf ontplooien? Bij Aardema Thuiszorg krijg je hier alle kansen toe!

Wat verwachten wij van je?

  • Je werkt binnen het team conform zorgplan (welke is opgesteld in samenspraak met de cliënt)
  • Je beschikt over een geldig rijbewijs en een auto
  • Je kan goed zelfstandig werken, communiceren en coachen
  • Je doet samen met je collega’s de planning en de roostering
  • Je werkt met je collega’s in een zelfsturend team
  • Je bent flexibel

Het betreft een vacature als oproepkracht.

In eerste instantie betreft het een vacature voor bepaalde tijd. Na een contract van 6 maanden volgt een vast dienstverband. Ondanks dat je oproeper bent, word je wel gedurende het hele jaar met regelmaat ingepland en gekoppeld aan een vast team. Als oproeper heb je alle kansen om door te kunnen stromen naar een vaste vacature.

Klinkt bovenstaande interessant? Stuur je motivatiebrief en C.V. vóór 12 april naar wijkverpleging@aardemazorggroep.nl of bel ons gerust op 088 008 63 86 voor meer informatie.