Vacature Medewerker Communicatie (16-24 uur)

Over Aardema Zorggroep.
Aardema Zorggroep biedt een breed scala aan diensten op het gebied van Participatie en Zorg en Welzijn. Onze zorg is er altijd op gericht dat de cliënt de regie over het eigen leven behoudt dan wel opnieuw verkrijgt. Vanuit een respectvolle benadering en juiste bejegening zijn de medewerkers van Aardema Zorggroep zowel motiverend, ondersteunend en waar nodig confronterend richting cliënt maar met altijd het doel: bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de cliënt!

Wij werken altijd vanuit het principe ‘kan het niet linksom, dan gaan wij rechtsom’.

Voor de Aardema Zorggroep zijn wij op zoek naar een Medewerker Communicatie (16-24 uur) (Leeuwarden)

Wat wordt er van je verwacht?
Als medewerker communicatie ben je verantwoordelijk voor onze social media, websites, advertenties en brochures, nieuwsbrieven en andere zakelijke communicatie. Het is van belang dat je voldoende creatief bent om content te maken, die aansluit bij onze doelgroep. Vanuit jouw ervaring en expertise help je mee ons communicatiebeleid en huisstijl verder te ontwikkelen, vorm te geven en te bewaken.

Wie ben jij?
Je bent communicatief sterk, zowel mondeling als schriftelijk. Je hebt oog voor ontwikkelingen en verhoudingen binnen de organisatie. Het is belangrijk dat je stressbestendig en zelfstandig bent, adequaat handelt en snel inspeelt op wisselende omstandigheden binnen een dynamische omgeving.

  • Je hebt affiniteit en ervaring met de zorg
  • Je weet als geen ander hoe je pakkende teksten schrijft én hoe deze richting een doel te schrijven. Hiertoe beheers je de Nederlandse taal perfect;
  • Je weet hoe je pakkende content creëert voor de doelgroepen van Aardema Zorggroep;
  • Je hebt ervaring met het versturen van e-mailingen;
  • Je bent leergierig en wilt jezelf graag blijven ontwikkelen;
  • Je hebt een proactieve houding waarmee je jezelf scherp houdt;
  • Je hebt ervaring met contentbeheer op websites;
  • Je hebt HBO werk- en denkniveau,
  • Je hebt ervaring in een soortgelijke functie;
  • Je weet prioriteiten te stellen zodat je maximale impact kunt creëren met jouw werkzaamheden.

Dit bieden wij:
Een uitdagende functie waarin je je talent kwijt kunt en met een goed toekomstperspectief! Bij Aardema Zorggroep heerst een collegiale en informele sfeer, met korte lijnen. Het is een zelfstandige functie. De baan is voor 16-24 uur per week en je kunt direct aan de slag!

Ben jij de persoon die deze uitdaging wil aangaan?
Is deze baan als medewerker communicatie precies de goede volgende stap voor jouw carrière? Solliciteer dan op deze vacature! Mail je motivatiebrief met cv voor 26 september naar: info@aardemathuiszorg.nl t.a.v. Dhr. J. van den Berg. Neem voor meer informatie contact op met Dhr. Jan van den Berg via: 0513-542 178

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.