Ons aanbod

WIJKVERPLEGING

We bieden professionele wijkverpleging op verzoek van uw behandelend (huis)arts, zoals pijnbestrijding, sondevoeding, injecteren, insuline spuiten, wondverzorging en wondcontrole.

Persoonlijke verzorging

Wij helpen u thuis bij uw persoonlijke verzorging op het moment dat u dat niet meer zelf kunt.  Zoals hulp bij het wassen, aan- en uitkleden, steunkousen aan- en uittrekken, oog druppelen en hulp bij innemen van medicijnen.

Huishoudelijke zorg

Een schoon en opgeruimd huis is belangrijk. Kunt u het huishouden niet meer zelf doen en kan ook uw omgeving – familie, vrienden, buren – niet genoeg bijspringen? Dan komt u misschien in aanmerking voor huishoudelijke hulp.

PALLIATIEVE ZORG

Dit is totaalzorg in de laatste levensfase, wanneer genezen niet meer mogelijk is. De aanwezigheid van een medewerker van de nachtzorg is geruststellend.

Casemanager Dementie

De casemanager Dementie is een verpleegkundige die gespecialiseerd is in geheugenproblemen en dementie. Dit is de vaste contactpersoon voor mensen met dementie, maar ook voor familieleden, partners, mantelzorgers en betrokken zorgverleners.