Warme zorg in de laatste levensfase

Warme zorg in de laatste levensfase

3
Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Warme zorg in de laatste levensfase is zeer belangrijk. Daarom richt Aardema Thuiszorg zich zo veel mogelijk op de wensen en behoeften van de cliënt en diens naasten. Wij luisteren graag naar uw wensen en die van uw dierbaren. Palliatieve zorg is persoonlijk, integer, warm en volledig op maat. Wij staan voor u klaar op elk moment in de moeilijke laatste levensfase. Daarnaast is er voldoende aandacht voor uw familieleden en mantelzorgers. Omdat Aardema Thuiszorg werkt met kleine wijkgerichte team, krijgt u slechts een zeer beperkt aantal medewerkers over de vloer. Onze palliatieve aandachtsvelders zijn zeer betrokken bij de ontwikkeling van de palliatieve zorg en staan u graag te woord.

Heeft u vragen met betrekking tot de mogelijkheden van zorg, neem gerust contact op met Aardema Thuiszorg voor meer informatie. Wij staan u graag te woord.

Aanbeveling

De werkwijze van Aardema Thuiszorg is even simpel als doeltreffend. Luister naar de klant en gebruik je intuïtie, drukt eigenaar Tjidi Aardema haar zorgmedewerkers op het hart. Binnen de regels staan de wensen van de cliënten centraal.