Ons team

Ons team

3

Mirjam van Rijswijk

Secretariaat

Als u met ons belt, krijgt u hoogstwaarschijnlijk mij aan de telefoon. Ik ondersteun de psychologen en therapeuten daar waar nodig. Ik leg contact met de cliënten en zorg dat u bij de juiste psycholoog / therapeut wordt ingepland. Verder zorg ik voor de administratieve afhandeling van mail, post en telefoon.

Janneke Faber

Orthopedagoog-generalist, EMDR | Leeuwarden

Ik werk zowel met kinderen, jongeren als volwassenen. Ik richt mij met name op trauma gerelateerde klachten, angst- en stemmingsklachten. Ik werk vanuit verschillende invalshoeken, waaronder EMDR en technieken uit de cognitieve gedragstherapie.

Voor mijn werkzaamheden bij Netwerkpsychologen heb ik jarenlang als behandelaar gewerkt binnen een eigen praktijk. Vanuit deze praktijk ben ik nu als supervisor verbonden aan post-masteropleidingen en herregistratietrajecten voor het SKJ. 

  • NVO geregistreerd: 8587
  • BIG geregistreerd: 29926948831

Jitske Bouwma

GZ-Psycholoog | Leeuwarden

Als behandelaar ben ik eerlijk, betrouwbaar en betrokken, gericht op klachten en krachten, inzicht en aanpakken. Ik behandel voornamelijk (jong)volwassenen met uiteenlopende klachten. Daarbij maak ik veel gebruik van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie, maar pas ik ook technieken uit andere stromingen, zoals mindfulness, toe. Daarvoor werkte ik bij grotere GGZ-instellingen, waar ik ervaring heb opgedaan in de behandeling van diverse ziektebeelden. Ik vind het belangrijk om de behandeling goed te laten aansluiten bij de cliënt.

Karin van Schie

GZ-Psycholoog, Cognitief Gedragstherapeut, EMDR | Harlingen

Op iedere vrijdag ben ik werkzaam als GZ-Psycholoog / Cognitief Gedragstherapeut en EMDR-therapeut. Daarnaast heb ik een eigen praktijk op Terschelling. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij onder andere een grote landelijke organisatie, waar ik diverse psychische problematiek in de ambulante zorg heb behandeld.
 

  • Geregistreerd onder BIG-nummer: 19910815925

Ryanne Vrieling

GZ-Psycholoog, Cognitieve Gedragstherapeut, EMDR | Leeuwarden, Gorredijk

Ik geef overwegend individuele Cognitieve Gedragstherapie aan volwassenen. Ook geef ik EMDR-therapie en pas ik technieken uit andere stromingen, zoals mindfulness, toe. In de behandeling blijf ik goed kijken naar wat de cliënt nodig heeft. In de praktijk zie ik mensen met uiteenlopende klachten, waarbij ik vooral veel ervaring heb opgedaan in het werken met mensen met angst-, stemmings-, trauma gerelateerde-, (psycho)somatische- en burn-outklachten.

Als GZ-psycholoog ben ik ook verbonden aan de re-integratietrajecten van TIGRA Leeuwarden. Daarnaast richt ik me in de samenwerking met zowel TIGRA Leeuwarden als Fysiotherapiepraktijk Gorredijk op de multidisciplinaire behandeling van mensen met zowel lichamelijke als psychische klachten.

Mijn behandelstijl is betrokken en positief. Mijn behandeling is erop gericht om weer in je eigen kracht te komen staan, maar ook om te leren omgaan met de momenten dat je daar niet in staat en je je eigen kwetsbaarheden leert kennen en leert accepteren.
 

  • Geregistreerd onder BIG-nummer: 39913990525

Babette de Haan

Babette de Haan

Babette de Haan

GZ-Psycholoog, EMDR | Leeuwarden, Bolsward

Ik ondersteun mensen die te maken hebben met verscheidene klachten, zoals een burn-out, depressieve klachten, angstklachten, spanningsklachten, persoonlijkheidsproblemen. Daarbij pas ik traumaverwerking (EMDR) en Acceptance Commitment Therapie (ACT) toe en gebruik ik vaak het programma Voluit Leven. Ook heb ik ervaring met oplossingsgerichte therapie en Cognitieve Gedragstherapie. Verder heb ik de opleiding tot Mindfulnesstrainer gedaan bij SeeTrue.

Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk en ik vind het belangrijk om samen te onderzoeken wat je graag anders wilt in je leven.
 

  • Geregistreerd onder BIG-nummer: 49063360125

Sanne Romp

Sanne Romp

Sanne Romp

Kinder- en jeugdpsycholoog | Leeuwarden

Ik werk veel met kinderen, jongeren en het gezin. Naast systeem-therapeutische interventies, pas ik regelmatig EMDR toe en gebruik ik cognitief therapeutische technieken. Tevens voer ik psychologisch onderzoek uit bij allerhande problematiek.
 

  • In opleiding tot systeemtherapeut NVRG.
  • Geregistreerd onder NIP-nummer: 212555

Monique van der Werff

Monique van der Werff

Monique van der Werff

Psycholoog, Cognitieve Gedragstherapeut, EMDR | Leeuwarden

Ik werk voornamelijk met (jong)volwassenen met diverse problematiek. In de behandeling pas ik veelvuldig cognitieve gedragstherapie, emotiehantering en EMDR toe. Het geeft mij een goed gevoel mensen te helpen om inzicht te krijgen in hun eigen denken en handelen, en om eigen krachten weer naar boven te halen. Ik geef graag praktische handvatten waar mensen zelf mee aan de slag kunnen. Ik heb hiernaast veel samengewerkt met fysiotherapeuten in chronische pijnrevalidatietrajecten. 

Harry van Keulen

Operationeel directeur en orthopedagoog-generalist | Leeuwarden

Ik werk veel met jeugd en jongeren maar zie af en toe ook volwassenen. Indien mogelijk/nodig pas ik EMDR toe. Voor mijn werkzaamheden bij Netwerkpsychologen heb ik ruim 20 jaar in allerlei vormen van (speciaal) onderwijs gewerkt. Het is voor mij erg belangrijk een goede klik te hebben met degene waarmee ik in gesprek ben, ongeacht de leeftijd.
 

  • NVO geregistreerd: 8022
  • BIG geregistreerd: 99927225231

Suzanne Zijlema

Suzanne Zijlema

Suzanne Zijlema

Orthopedagoog

Bij Netwerkpsychologen voer ik psychologisch onderzoek en behandeling uit bij kinderen, jongeren en hun systeem. In mijn behandelingen maak ik veelvuldig gebruik van technieken uit de cognitieve gedragstherapie, waarbij ik zo goed mogelijk probeer aan te sluiten bij de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt.

3

AANGESLOTEN BIJ