Je kiest zelf waar je aan mee doet!

Je kiest zelf waar je aan mee doet!

3

Dagbesteding

Aardema-Dagbesteding is gevestigd in het hart van Franeker. Op deze kleinschalige locatie bieden wij ondersteuning aan (jong-) volwassenen. Bij ons krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen  passend bij jouw behoeften. Je leert om deel te nemen aan (groeps-)activiteiten, zoals samen koken. Maar ook het maken van een dagelijkse planning behoort tot de mogelijkheden.

Ons team bestaat uit professionele, betrokken begeleiders .

Het adres is Godsacker 15 8801 LM Franeker.

Programma

Op de dagbesteding vinden we het belangrijk om te kijken naar wat jij wil leren. Onze professionals stellen iedere week een gevarieerd programma op met verschillende activiteiten. Denk hierbij aan samen boodschappen doen, houtbewerking of schilderen. Je kiest zelf waar je aan mee doet!

Persoonlijk

Elk mens is uniek, daarom ontvang je persoonlijke begeleiding die aansluit bij jouw situatie. Hiermee stimuleren wij de ontwikkeling van zelfredzaamheid en vergroten wij de mogelijkheden om eventueel door te stromen naar een passende werkplek in de samenleving.

Bij ons werk je samen met de begeleiders aan jouw persoonlijke doelen, leer je te denken in mogelijkheden en krijg je zelf de regie over je leven. Wij werken daarom vanuit het motto: “kan het niet linksom, dan gaan wij rechtsom!”