Dagbesteding Nieuwehorne

“Een dag op de dagbesteding geeft echt energie, zodat je dagen die iets moeilijker zijn weer aan kunt!”

J. Hoekstra

Ondersteuning voor ouderen

Aardema Dagbesteding biedt ouderen de mogelijkheid om mee te doen aan allerlei activiteiten in het Aardema Huys in Nieuwehorne. Het dagprogramma zorgt voor dagelijkse routine en voorkomt een sociaal isolement en eenzaamheid. 

De dag wordt begonnen met gezamenlijk koffiedrinken en bijpraten. Daarnaast is er gelegenheid voor een spelletje, handwerken, knutselen, wandelen, enzovoort. Iedere week stellen wij een programma hiervoor op die is afgestemd op de individuele cliënt. ‘s Middags wordt er gezamenlijk warm gegeten. In Nieuwehorne hebben wij een huiselijke sfeer die warm en vertrouwd aanvoelt.

Vergoeding

Dagbesteding wordt vergoed door de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (Wmo). Wel is er sprake van een aan het inkomen gerelateerde eigen bijdrage.

Aanmelden

Voor dagbesteding kunt u zich aanmelden via de coördinator Dagbesteding, telefoonnummer 088 008 63 00. Na aanmelding wordt u thuis bezocht door de coördinator. U krijgt dan meer informatie en er wordt bekeken of u in aanmerking komt voor dagbesteding en wanneer u eventueel kunt komen.

Locatie

Aardema Dagbesteding
Het Aardema Huys
Schoterlandseweg 104
8414 LZ Nieuwehorne