Cöordinator Huishoudelijke Dienst (uren in overleg)

De organisatie

Aardema Zorggroep kent een breed aanbod in professionele zorg voor jong en oud in Friesland en Groningen. Door de verschillende expertises en disciplines die we in huis hebben zijn we in staat zorg op maat te bieden. Korte lijnen, professioneel en betrokken, omdat iedereen recht heeft op kwalitatieve hulp en zorg wanneer dat tijdelijk of permanent nodig is.

In verband met het door ontwikkelen van onze organisatie zijn wij op zoek naar een Coördinator Huishoudelijke Dienst. Het gaat om een nieuwe functie waarbij de kaders van de functie nog niet (volledig) zijn vastgesteld. Dit betekent dat er ruimte is voor een eigen inbreng.

De functie

Als Coördinator Huishoudelijke Dienst heb je binnen onze organisatie in ieder geval de volgende werkzaamheden:

  • het afstemmen van in te zetten huishoudelijke hulp met de verwijzers;
  • het zorgdragen van correcte roosters én de planning;
  • het onderhouden van contacten met cliënten en externen;
  • het werven en selecteren van nieuwe medewerkers;
  • het opstellen van trainings- en scholingsplannen;
  • het doorontwikkelen van het bestaande beleid op basis van de ontwikkelingen in de markt;
  • en ben je het eerste aanspreekpunt voor de collega`s die werkzaam zijn als huishoudelijke hulp binnen onze organisatie.

Wat heb je in je mars?

Je hebt bij voorkeur een afgeronde Hbo-opleiding, werkervaring opgedaan in de zorg én hebt ervaring in het maken van (complexe) planningen en roosters. Je bent in staat om te werken in een dynamische omgeving waarin er soms snel geschakeld moet worden. Je bent stressbesteding en beschikt over relativeringsvermogen. Verder beschik je over inlevingsvermogen, ben je goed in staat om samen te werken en werk je oplossingsgericht.

Ons aanbod

We bieden werk dat ertoe doet binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is.  Je werkt daarom intensief samen met de directie. Dat betekent dat er volop ruimte is voor eigen initiatief en inbreng. Salariëring vindt plaats op basis van de CAO VVT en de uren zijn in overleg.

Vragen?

Voor vragen over de organisatie of de functie kun je contact opnemen met Anton van der Kooij, directeur, via telefoonnummer 06 107 771 33 en/ of Jan van den Berg, directeur, via telefoonnummer 06 532 679 05.

Je kunt tot 15 oktober solliciteren via info@aardemazorggroep.nl. We zien je reactie met belangstelling tegemoet!

Acquisitie n.a.v. deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.