ontmoet de behandelaren

ontmoet de behandelaren

3

Jitske Bouwma

Volwassenen

Sinds oktober 2017 ben ik werkzaam bij Netwerkpsychologen. Daarvoor werkte ik bij grotere GGZ-instellingen, waar ik ervaring heb opgedaan in de behandeling van diverse ziektebeelden. Bij Netwerkpsychologen behandel ik voornamelijk (jong)volwassenen met uiteenlopende klachten. Daarbij maak ik veel gebruik van technieken uit de Cognitieve Gedragstherapie, maar pas ik ook technieken uit andere stromingen zoals mindfulness toe. Ik vind het belangrijk om de behandeling goed te laten aansluiten bij de cliënt. Als behandelaar ben ik eerlijk, betrouwbaar en betrokken, gericht op klachten en krachten, inzicht en aanpakken.

Karin van Schie

Volwassenen

 Sinds 1 maart 2015 werk ik bij Netwerkpsychologen in Harlingen.
Op iedere vrijdag ben ik werkzaam als GZ-Psycholoog / Cognitief Gedragstherapeut en EMDR-therapeut.
Daarnaast heb ik een eigen praktijk op Terschelling. Mijn ervaring heb ik opgedaan bij o.a. een grote landelijke organisatie, waar ik diverse psychische problematiek in de ambulante zorg heb behandeld.
Ik ben transparant, werk graag doelgericht en vind het een uitdaging om mensen (weer) in hun kracht te zetten.

Ryanne Vrieling

Volwassenen

Ik ben als GZ-psycholoog (BIG registratie-nummer 39913990525) werkzaam bij Netwerkpsychologen. Ik geef overwegend individuele Cognitieve gedragstherapie aan volwassenen. Hierbij blijf ik wel kijken naar wat de cliënt nodig heeft. In de praktijk zie ik mensen met uiteenlopende klachten, waarbij ik vooral veel ervaring heb opgedaan in het werken met mensen met angst-, stemmings- en overspannenheidsklachten. Bovendien ben ik als GZ-psycholoog verbonden aan chronische pijn-revalidatietrajecten. Mijn behandelstijl is betrokken, positief, en gericht op weer in je eigen kracht komen te staan.

Babette de Haan

Volwassenen

Ik ben geregistreerd als GZ psycholoog en ik ben EMDR therapeut. Ik doe veel traumaverwerking met EMDR. Daarnaast werk ik met ACT (Acceptance Commitment Therapie) en gebruik ik vaak het programma Voluit Leven. Ook heb ik ervaring met oplossingsgerichte therapie en CGT (Cognitieve Gedragstherapie). Verder heb ik de opleiding tot Mindfulness trainer gedaan (bij SeeTrue).

Ik zie mensen met allerlei soorten problemen (o.a. burnout, depressieve klachten, angstklachten, spanningsklachten, persoonlijkheidsproblemen). Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk en ik vind het belangrijk om samen te onderzoeken wat je graag anders wilt in je leven. Ik heb ruime ervaring als psycholoog. Ik heb bij GGZ Friesland gewerkt, daarvoor langere tijd in een andere grote GGZ instelling elders in het land en daarnaast in een eigen praktijk.
Werkdagen: ma, wo, do (Leeuwarden, Bolsward)

Sanne Romp

Kinderen en jeugd

Sinds september 2011 ben ik bij Netwerkpsychologen werkzaam als kinder- en jeugdpsycholoog. Ik ben geregistreerd als psycholoog NIP (registratienummer 212555) en in opleiding tot systeemtherapeut NVRG. Ik werk veel met kinderen en jongeren en het gezin. Naast systeemtherapeutische interventies pas ik regelmatig EMDR toe en gebruik ik cognitief therapeutische technieken. Tevens voer ik psychologisch onderzoek uit bij allerhande problematiek.
In mijn werk betrek ik vaak de omgeving van de aangemelde persoon, om zodoende hem of haar weer in eigen kracht te zetten. Ik werk transparant, doelgericht en ben betrokken.

Monique van der Werff

Kinderen en jeugd, Volwassenen

Ik ben psycholoog NIP en werk sinds 2014 bij Netwerkpsychologen. Ik werk voornamelijk met (jong)volwassenen met diverse problematiek. In de behandeling pas ik veelvuldig cognitieve gedragstherapie, emotiehantering en EMDR toe. Het geeft mij een goed gevoel mensen te helpen om inzicht te krijgen in hun eigen denken en handelen, en om eigen krachten weer naar boven te halen. Ik geef graag praktische handvatten waar mensen zelf mee aan de slag kunnen. Daarnaast ben ik betrokken en werk ik transparant en doelgericht. Ik heb veel samengewerkt met fysiotherapeuten in chronische pijnrevalidatietrajecten. 

Harry van Keulen

Kinderen en Jeugd, Volwassenen

Ik ben orthopedagoog generalist (NVO 8022). Ik werk veel met jeugd en jongeren maar zie af en toe ook volwassenen. Indien mogelijk/nodig pas ik EMDR toe.
Voor mijn werkzaamheden bij Netwerkpsychologen heb ik ruim 20 jaar in allerlei vormen van (speciaal) onderwijs gewerkt. Het is voor mij erg belangrijk een goede ‘klik’ te hebben met degene waarmee ik in gesprek ben, ongeacht de leeftijd.
In mijn werk betrek ik vaak de omgeving van de aangemelde persoon, om zodoende hem of haar weer in eigen kracht te zetten. Ik werk transparant, doelgericht en ben betrokken.

Suzanne Zijlema

Kinderen en jongeren

Sinds september 2018 ben ik werkzaam als psycholoog bij Netwerkpsychologen in Leeuwarden. Hier werk ik op maandag en dinsdag en houd ik mij voornamelijk bezig met het uitvoeren van psychologisch onderzoek bij kinderen en jongeren, waarbij ik de omgeving van de desbetreffende cliënt zo goed mogelijk probeer te betrekken. Verder vind ik in mijn werk betrokkenheid zeer belangrijk en probeer ik zo goed mogelijk aan te sluiten bij de persoonlijke wensen en behoeften van de cliënt.

3

AANGESLOTEN BIJ