Aardema Zorggroep is een flexibele organisatie met korte lijnen waarbij de zorg gebaseerd is op de kernwaarde dat we warm zijn voor onze medewerkers en onze cliënten.

Aardema Zorggroep biedt zorg vanuit het principe ‘kan het niet linksom, dan gaan we rechtsom’.  De zorg is erop gericht is dat de cliënt de regie over het eigen leven behoudt of opnieuw verkrijgt. Vanuit een respectvolle benadering en juiste bejegening zijn de medewerkers zowel motiverend, ondersteunend maar waar nodig ook confronterend richting cliënt. Onze dienstverlening is gericht is op het bevorderen van de gezondheid en het welzijn van de cliënt in het algemeen. We bieden ambulante, vaak individuele, begeleiding bij de mensen thuis.

Heb je belangstelling om als begeleider aan de slag te gaan bij Aardema Zorggroep? Neem dan contact met ons op via het contactformulier op onze site of met ons kantoor via telefoonnummer 0513-542178. Werken bij Aardema Zorggroep kan in loondienst of als zzp’er waarbij er in overleg wordt gekeken naar het aantal uren dat je bij ons wilt werken.