Babette de Haan

Volwassenen

Ik ben geregistreerd als GZ psycholoog en ik ben EMDR therapeut. Ik doe veel traumaverwerking met EMDR. Daarnaast werk ik met ACT (Acceptance Commitment Therapie) en gebruik ik vaak het programma Voluit Leven. Ook heb ik ervaring met oplossingsgerichte therapie en CGT (Cognitieve Gedragstherapie). Verder heb ik de opleiding tot Mindfulness trainer gedaan (bij SeeTrue).

Ik zie mensen met allerlei soorten problemen (o.a. burnout, depressieve klachten, angstklachten, spanningsklachten, persoonlijkheidsproblemen). Ik vind het persoonlijke contact heel belangrijk en ik vind het belangrijk om samen te onderzoeken wat je graag anders wilt in je leven. Ik heb ruime ervaring als psycholoog. Ik heb bij GGZ Friesland gewerkt, daarvoor langere tijd in een andere grote GGZ instelling elders in het land en daarnaast in een eigen praktijk.
Werkdagen: ma, wo, do (Leeuwarden, Bolsward)